[Afisz. Incipit] Ogłoszenie. Miejska Rada Narodowa ... wprowadziła na terenie Wejherowa z dniem 6 maja 1946 r. publiczną kontrole najmu lokali ... / Bernard Szczęsny. - Szczęsny, Bernard (1919-1993) ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz z treścią ogłoszenia.