[Afisz. Incipit] Ogłoszenie. Miejska Rada Narodowa ... wprowadziła na terenie Wejherowa z dniem 6 maja 1946 r. publiczną kontrole najmu lokali ... - Szczęsny, Bernard (1919-1993). (Wejherowo : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz z treścią ogłoszenia.
Keywords: Wejherowo (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.