Widok na bloki nr 9 A-B, 10 A-B - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1980)
Przedstawia widok na bloki nr 9 A-B oraz 10 A-B przy ul. Kartuskiej, ok. 1985 r.
Tyt. ołówkiem na rewersie, data wg przedstawienia i inwentarza.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie