Rolniku! Państwowy Ośrodek Maszynowy obsługujący twoją gminę (...). (Krajowa Agencja Wydawnicza, 1978)
Afisz inf. o możliwości przeglądu diagnostycznego maszyn rolniczych w gdańskich gminach od 1 stycznia do 31 marca 1978 r.