Misja kapłanów podeszłego wieku / Józef Kudasiewicz. - Kudasiewicz, Józef (1926-2012)
Bóg powołuje i Bóg odwołuje. Ludzie świeccy i kapłani podeszłego wieku w dziejach zbawienia. Kapłani podeszłego wieku dziś. Aż do końca...