Obchody roku jubileuszowego w Polsce / Jan Sergiusz Gajek. - Gajek, Jan Sergiusz (1949- ).
1. Kościół rzymskokatolicki. a. Episkopat Polski. b. Duszpasterstwo rzymskokatolickie. c. Uczelnie i instytuty katolickie. - Katolicki Uniwersytet Lubelski. - Akademia Teologii Katolickiej. - Inne katolickie ośrodki naukowe. 2. Obchody cyrylo-metodiańskie w Kościele prawosławnym. 3. Obchody jubileuszu w środowisku grekokatolickim. 4. Uczelnie i instytuty państwowe. 5. Inne ośrodki intelektualne. 6. Polska prasa chrześcijańska.