[Afisz. Incipit] Ogłoszenie. Cech Rezmiosł Metalowych i Elektrycznych w Słupsku organizuje 3-miesięczny kurs ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o kursie przygotowującym do egzaminów czeladniczych i mistrzowskich.