[Afisz. Incipit] Ogłoszenie. Cech Rezmiosł Metalowych i Elektrycznych w Słupsku organizuje 3-miesięczny kurs ... (Słupsk : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o kursie przygotowującym do egzaminów czeladniczych i mistrzowskich.
Keywords: Cechy i izby rzemieślnicze -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Cechy (rzemiosło); Słupsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Słupsk (woj. pomorskie); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne