[Afisz. Incipit] Ogloszenie. Na podstawie zarządzenia Ministra Ziem Odzyskanych ... w sprawie stwierdzenia polskiej przynależności narodowej ... / J. Piotrowski. - Piotrowski, Jan (1907-1984) (Pełnomocnik Rzadu R.P. na obwód Lębork, 1946)
Afisz z 5.06.1946 r. dotyczący warunków otrzymania polskiego obywatelstwa.