[Afisz. Incipit] Ogloszenie. Osrodek Zdrowia w Slupsku zawiadamia, iz 3 czerwca zostaje uruchomiona ... kuchnia mleczna ... / H. Szmycinski. - Szmyciński, Heliodor ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o otwarciu kuchni.