[Afisz. Incipit] Ogloszenie. Osrodek Zdrowia w Slupsku zawiadamia, iz 3 czerwca zostaje uruchomiona ... kuchnia mleczna ... - Szmyciński, Heliodor (Slupsk : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o otwarciu kuchni.
Brak polskich znaków diakrytycznych.
Keywords: Słupsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.