[Afisz. Incipit] Zarządzenie o przymusowych szczepieniach przeciw tyfusowi brzusznemu w roku 1947 - Oderowski, Jan. (Wejherowo : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz z tekstem zarządzenia.
Keywords: Dur brzuszny -- szczepienie -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Wejherowo (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.