Dom, którego nie ma : problematyka rodzinna w powieści Ziele na kraterze Melchiora Wańkowicza / Beata Nowacka. - Nowacka, Beata (1972- ).
Słowa kluczowe: Ziele na kraterze, Melchior Wańkowicz, literatura polska.