Dom, którego nie ma : problematyka rodzinna w powieści Ziele na kraterze Melchiora Wańkowicza - Nowacka, Beata (1972- ). (2011)
Słowa kluczowe: Ziele na kraterze, Melchior Wańkowicz, literatura polska.
Tytuł nagłówkowy.
Dostępny rownież online.
Streszczenie w języku angielskim oraz włoskim.
Keywords: Wańkowicz, Melchior -- (1892-1974).; Rodzina -- w literaturze