Exlibris Simone Vercammen - Battermann, Johannes (1909-1999).; Vercammen, Simone ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1958)
Tancerka kręcąca piruet, napis: Exlibris Simone Vercammen.
Na odwrocie nazwisko artysty i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Holandia -- 1945-1970.