Łodzie rybackie I - Jakrzewska-Brandowska, Alicja (19..- ). ([Gdańsk], 1959)
Przedstawia dwie łodzie żaglowe na morzu.
U dołu pod kompozycją ołówkiem tytuł, sygnatura autora i data.
Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1970.