Pracownicy Okręgowego Urzędu Telekomunikacyjnego porządkują otoczenie nowego osiedla w Pieckach-Migowie / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1978)
Przedstawia pracowników Okręgowego Urzędu Telekomunikacyjnego, którzy w czynie społecznym zakładają zieleniec na osiedlu "Morena" w Pieckach-Migowo w Gdańsku, 1978 rok.