Ex Libris Wacława Woźniaka / W. Nowakowski. - Nowakowski, Wojciech Maria (1908-1977) (1967)
Fortepian, napis u góry w ramce: Ex Libris, u dołu pod kreską: Wacława Woźniaka, , pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.