[Ulotka. Incipit] Polacy! Wódz ludu polskiego w niewoli!. ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1917)
Ulotka nawołująca do oporu po aresztowaniu Józefa Piłsudskiego w lipcu 1917 r.
Data wydania na podstawie treści.
Keywords: Piłsudski, Józef -- (1867-1935) -- uwięzienie (1917-1918) -- druki ulotne; Wojna światowa (1914-1918) -- więźniowie i więzienia Niemców -- druki ulotne; Polska -- 1914-1918 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1900-1945.