[Afisz. Incipit] Hallo! Hallo! Przeczytajcie i wszyscy przybywajcie na wielka ostatnia majowa zabawe taneczna w dniu 31.V.1947 roku ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zabawie tanecznej 31.05.1947 r. zorganizowanej przez Zawodową Straż Pożarną w Elblągu.