[Afisz teatralny. Incipit:] Stary dzwon (Partyzanci) Dramat w 3-ch aktach Jana Brzozy - Dom Marynarza Marynarki Wojennej (Gdynia). Teatr (Gdynia : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o przedstawieniu 2.05.1946 r. w reżyserii i z udziałem Gwidona Trzywdar-Rakowskiego.
Keywords: Teatr Dramatyczny Marynarki Wojennej -- druki ulotne; Teatr Dramatyczny Marynarki Wojennej (Gdynia); Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisz teatralny; Afisze -- 1945-1990.