Ex Libris Kazimierza Boruckiego / R. Krzywka - Krzywka, Ryszard (1925-2009) (1957)
W obramowaniu z napisem: Ex Libris Kazimierza Boruckiego (słowo: ex libris powtórzone), półka z książkami i tulipanem w wazonie. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut.