Ex Libris Kazimierza Boruckiego - Krzywka, Ryszard (1925-2009).; Borucki, Kazimierz (1898-1986). ([S.l., 1957)
W obramowaniu z napisem: Ex Libris Kazimierza Boruckiego (słowo: ex libris powtórzone), półka z książkami i tulipanem w wazonie. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut.
Data wg bibliogr.
Strona, dostęp 04.01.2017
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.