Porozumienie Samorządność Unia Wolności. ([S.l. : s.n., 1994)
Afisz wyborczy Franciszki Cegielskiej.
Data wyd. na podst. treści.
Keywords: Cegielska, Franciszka -- (1946-2000).; Wybory lokalne -- Polska -- Gdynia -- 1970-2000 -- druki ulotne; Partie polityczne -- Polska -- Gdynia -- 1970-2000.