Mecz piłki nożnej : pomiędzy Warszawa Pogoń Gdynia Grom. (Gdynia : [s.n.], 1946)
Afisz inform. o meczu piłki nożnej na Stadionie Miejskim w Gdyni 17.08.1946 r.
Keywords: Piłka nożna -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970 -- druki ulotne