[Afisz. Incipit:] Koło Polonistów S.U.J. urządza ... uroczystą akademię żałobną ku uczczeniu K.H. Rostworowskiego. (Kraków : [wydawca nieznany], 1938)
Afisz informujący o akademii 13.02.1938 r. w auli UJ.
Keywords: Rostworowski, Karol Hubert -- (1877-1938).; Uniwersytet Jagielloński -- 1900-1945 -- druki ulotne