Sudʹba vysokogo stilâ v publičnom diskurse : popytka sopostavitelʹnogo analiza / Zoâ Novoženova. - Nowożenowa, Zoja
Słowa kluczowe: dyskurs publiczny, styl wysoki, konotacja stylistyczna, modalność tekstowa.