Ex Libris Ing. Dott. Gianni Mantero - Šťastný, Ctibor (1884-1962).; Mantero, Gianni (1897-1985). ([S.l., 1930)
Przedstawia wśród bujnej roślinności willę zbudowaną na skałach i rosnące przy niej drzewa. U dołu napis: Ex Libris Ing. Dott. Gianni Mantero. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut.
Data wg działalności aut.
Keywords: Ekslibrisy -- Czechy -- 20 w