Johannes Hevelius 1611-1687 Nicolai Copernici Museum Fromborcense Anno Domini MCMLXXXVII. ([Muzeum Mikołaja Kopernika we Fromborku], 1987)
Medal okolicznościowy poświęcony pamięci Jana Heweliusza. Wydany przez Muzeum Mikołaja Kopernika we Fromborku.