Papieska wizja jedności a mentalność postkomunistyczna / Tadeusz Kondrusiewicz. - Kondrusiewicz, Tadeusz (1946- ).
1. Sylwetka papieża Wojtyły widziana zza Buga. 2. Niektóre podstawowe elementy papieskiej wizji jedności. 3. Rosja postkomunistyczna.