Mein Eigen Walter Maximilian Woog Bohn. - Bohn, Hans (1891-1980) (1918)
Przedstawia mężczyznę trzymającego w jednej ręce parasol w drugiej nuty. Napis u góry: Mein Eigen, u dołu pod linią: Walter Maximilian Woog. Nazwisko aut. wyryte w obrębie kompoz.