VI Miejski Ośrodek Zdrowia w Oliwie. (Gdańsk, 1947)
Przedstawia gabinet lekarski w VI Miejskim Ośrodku Zdrowia w Gdańsku-Oliwie przy ulicy Sprzymierzonych 10, obecnie Wita Stwosza, 1947 rok.
Tytuł pod zdjęciem odręcznie.
Data na podstawie przedstawienia.
Keywords: 1945-1989; 1901-2000; Fotografie; Gdańsk (woj. pomorskie); Oliwa (Gdańsk ; część miasta)