Ex libris Filii Gdańskiej [Agata Lędźwa]. - Lędźwa, Agata (1996- ). (2013)
Napis: Ex Libris Filii Gdańskiej na tle ornamentu, z lewej strony i u dołu wyobrażenia różnych charakterystycznych gdańskich budowli.