Jeszcze Polska nie zginęła... ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1945)
Ulotka antysowiecka.
Czas wydania na podstawie treści.
Keywords: Wojna światowa (1939-1945) -- Polska -- druki ulotne; Ruchy antykomunistyczne -- Polska -- 1900-1945 -- druki ulotne