[Afisz. Incipit] Obwieszczenie o przeprowadzeniu badań technicznych pojazdów mechanicznych na terenie powiatu sztumskiego. (Sztum : [wydawca nieznany], 1950)
Afisz z treścią obwieszczenia z marca 1950 r.
Keywords: Sztum (Polska ; region) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sztum (woj. pomorskie ; okolice); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne