Katalogowanie : sztuka dla sztuki czy oczekiwania użytkowników? / Iwona Wiśniewska. - Wiśniewska, Iwona (1974- ).
Słowa kluczowe: NUKAT, katalogowanie, użytkownicy, indeksowanie, wyszukiwanie, RDA, współpraca.