Statek szkolny "Kapitan Ledóchowski" - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1978)
Przedstawia statek "Kapitan Ledóchowski" w doku stoczniowym, 1978 rok.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Statki -- Polska -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografie -- Polska -- 1970-.; Fotografia prasowa