[Stan wojenny 1981] [Czołg] - Nieznalski, Bogusław (1948-2014). (Gdańsk-Oliwa, 1981)
Przedstawia czołg jadący ul. Wały Piastowskie, 15 grudnia 1981 roku.
Tyt. nadany przez katalogującego na podstawie przedstawienia, autor wg pieczątki na rewersie, data wg opisu autora na rewersie.
Keywords: Stocznia Gdańska -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Polska -- 1981-1983 (Stan wojenny) -- fotografie