[Afisz. Incipit] I Komisariat M.O. Gdańsk-Orunia urządza ... I Zabawę Wiosenną ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o imprezie 1.05.1946 w salach i ogrodzie restauracji "Swoboda" przy ul. Oruńskiej nr 77.