[Afisz. Incipit:] Sensacyjny mecz piłki nożnej Old-boy-ów pomiędzy reprezentacjami "G.A.L."-u Gdynia - Wojskowego Przedsiębiorstwa Budowlanego Gdynia. (Gdynia : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o meczu 27.06.1948 r. na stadionie miejskim w Gdyni.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Piłka nożna; Gdynia (woj. pomorskie); Druki ulotne