Autotranscendencja podstawą duchowości w ujęciu kard. Karola Wojtyły - Jana Pawła II / Andrzej Szostek. - Szostek, Andrzej (1945-2026)
1. Doświadczenie człowieka doświadczeniem wolności. 2. Wolność jako samostanowienie. 3. Wolność kształtowana prawdą. 4. Wolność dla miłości. 5. Od wolności do uczestnictwa.