Gaststätte und Schiffs-Fahrpläne. ([wydawca nieznany], 1945)
Broszura. Zawiera informacje o restauracjach i prywatnych pensjonatach w Ostródzie, o Kanale Elbląskim oraz plany podróży z Ostródy do 1. Elbląga, 2. Tardy, 3. Buńk, 4. Piławek, 5. Wieży Bismarcka.