Gdańsk - Wrzeszcz : ul. Grunwaldzka / Janusz Uklejewski fotografik. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (1960)
Przedstawia widok ogólny ulicy Grunwaldzkiej w Gdańsku-Wrzeszczu, od skrzyżowania z ulicą Miszewskiego do skrzyżowania z ulicą Dmowskiegoj, 1960 rok.