Dnia 22 grudnia b.r. odbędzie się otwarcie i poświęcenie Kościoła św. Jakuba. (Gdańsk : [s.n.], 1946)
Afisz.
Keywords: Kościoły -- Polska -- Gdańsk -- druki ulotne; Kościół św. Jakuba (Gdańsk, Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- życie religijne -- 1945-1970.