Wohnhaus am Langen Markt (Davidsohn) Theil einer Decke B. / Photographische Aufnahme Hermann Rückwardt. - Rückwardt, Hermann (1845-1919) (Architektonische Studien-Blätter, 1889)
Przedstawia fragment siedemnastowiecznego stiuku, z motywem uciekającego Absaloma, z kamienicy przy Długim Targu, ok. 1889 r.