[Afisz. Incipit] Opera Leśna w Sopocie 22 czerwca 1947 r. powitanie wiosny wojewódzki zlot świetlic oświatowych ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zlocie świetlic oświatowych, 1947 rok.