[Afisz. Incipit] Opera Leśna w Sopocie 22 czerwca 1947 r. powitanie wiosny wojewódzki zlot świetlic oświatowych ... (Wejherowo : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zlocie świetlic oświatowych, 1947 rok.
Keywords: Opera Leśna (Sopot) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1990.