Niemieckie Oświecenie i Moses Mendelssohn : spory filozoficzne i religijne / [Sławomir Raube]. - Raube, Sławomir
Recenzja książki : Moses Mendelssohn Wybór pism filozoficznych, Oficyna Wydawnicza ATUT, Wrocław 2013, ss. 255.