Niemieckie Oświecenie i Moses Mendelssohn : spory filozoficzne i religijne - Raube, Sławomir; Mendelssohn, Moses (1729-1786). (2013)
Recenzja książki : Moses Mendelssohn Wybór pism filozoficznych, Oficyna Wydawnicza ATUT, Wrocław 2013, ss. 255.
Tyt. nagł.
Nazwa aut. recenzji pod tekstem.
Dostępny również w wersji elektronicznej.
Keywords: Filozofia -- Niemcy -- 18 w