Doktof Jepifanow - Rolicz, Stanisław (1913-1997). ([Gdynia] : [nakładem własnym autora], 1952)
Przedstawia portret brodatego mężczyzny w popiersiu.
Pod kompozycją tytuł, technika, sygnatura autora i data. Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1990 -- tematy, motywy